Metsästä voimaa

Satuelämyksiä lapsiryhmille ja Metsähetkiä aikuisryhmille!

Ryhmävarauksia voi tehdä huhti – lokakuun ajalle. Elämyksistä voi koota mieleisensä päivän, teemme mielellämme ryhmällenne sopivan ehdotuksen päivän sisällöstä!

Satuelämykset

Satuelämykset sopivat alakouluikäisille, varhaiskasvatusikäisille ja erityyppisille ryhmille. Satuelämyksistä voi valita mieleisensä sisällön. Ryhmän vierailuun kannattaa varata 2-3 tuntia. Peikkovuorella on nuotiopaikka ja puinen wc. Ruokailu onnistuu ulkona tai sisätiloissa Peikkoladossa. Ryhmän suosituskoko on 10 – 50 lasta.

Peikkovuoren toiminta on ulkona luonnossa oppimista. Toiminta sisältää liikuntaa, luonto-oppia, historiallisia muinaistaruja, jokamiehenoikeuksia, kuvataidetta ja ympäristön huomioimista. Peikkovuori sopii hyvin virkistyspäiväksi ja myös oppimisympäristöksi.
Esteetön kulku on huomioitu, kysy lisää, mikäli ryhmässänne on esim. pyörätuolilla kulkevia.
Lue lisää Satuelämyksistä

Kysy tarjous ryhmäsi vierailulle!
anne-mari.finska@iloiste.fi tai p. 050-5827 903

Metsähetket

Metsähetkiä järjestetään aikuisryhmille virkistys- ja hyvinvointipäiviin. Kaikkiin hetkiin kuuluu metsäinen välipala ja kahvitarjoilu. Päivän sisältö ja pituus voidaan räätälöidä ryhmällenne sopivaksi.

Virkistyspäivien toiminta sisältää yhdessäoloa, oleskelua luonnon rauhoittavassa ympäristössä, rentoutumista ja metsän hyvinvointivaikutusten kokemista. Virkistyspäivän majoitus ja hotellipalvelut voidaan järjestää Ellivuori Resortin palveluilla.
Lue lisää Metsähetkistä

Esteetön kulku on huomioitu, kysy lisää, mikäli ryhmässänne on esim. pyörätuolilla kulkevia.
Metsähetkien hinnat vaihtelevat 28 - 40 €/hlö ja ryhmien minimihinnat vaihtelevat 280 – 480 € välillä. Kysy tarjous ryhmäsi virkistyspäivään! anne-mari.finska@iloiste.fi tai p. 050-5827 903

Kysy lisää sekä tarjous retkipäivälle! Teemme myös ehdotuksen sopivasta retken sisällöstä.

Tiedustelut
Anne-Mari Finska, anne-mari.finska@iloiste.fi
tai p. 050-5827 903

Tule viettämään elämyksellinen Retkipäivä Peikkovuoren satumaiseen metsään!