Metsähetki
Metsästä voimaa
Kiviportti

Peikkovuoren metsähetket

Hyvinvointia ja elämyksiä suuressa Kannossa ja metsän uumenissa!

Metsähetkiä järjestetään aikuisryhmille virkistys- ja hyvinvointipäiviin. Kaikkiin hetkiin kuuluu metsäinen välipala ja kahvitarjoilu. Metsähetkiä voi varata huhti – lokakuun ajalle ja joitakin hetkiä voi myös yhdistellä. Metsähetkiä järjestetään Peikkovuoren suuressa Kannossa ja lähimaastossa. Metsähetkiä voi tilata myös haluamaansa kohteeseen.

Metsähetket

Sointurentoutusmatka PH®

Rentoutushetkessä lähdet mukaan metsän uumeniin tai seudun munaistarujen maailmaan tai vaikkapa joulun tunnelmaan. Rentoutushetki puhdistaa mielen ja syvärentouttaa kehon soivien maljojen, tarinan ja runojen saattelemana. Lepäilet mukavasti ja annat harmonisen sointukylvyn huuhdella kehoasi ja mieltäsi.
Kesto 1,5 t.

Maalaa Luontosi

Maalaa Luontosi -hetkessä voit asettua luonnon helmaan metsän rauhaan ja maalata sisäisen luontosi. Maalausvälineet saat paikanpäällä ja maalatessa saat neuvoja halutessasi. Voit maalata taulun omasta metsän sielustasi.
Kesto 2,5 t.

Metsän Runopolku

Runopolulla voit kokea metsän ainutlaatuisuuden runojen voimalla. Runopolku kulkee kauniissa metsämaisemassa. Runot ovat luontoaiheisia. Kuljet polun omaan tahtiin yksin tai ryhmässä. Kesto 1,5 t.

Runopolku avoinna myös kesäisin Peikkovuoren aukioloaikoina.

Metsästä Voimaa

Metsästä Voimaa -hetkessä kuulet metsän parantavista vaikutuksista ja voit kokea metsän eri aistein metsän syleilyssä. Koet ryhmäsi kanssa yhteenkuuluvuutta ja vietät rentoa yhdessäoloa. Kesto 2,5 t.

Metsäinen Luontosi

Metsäinen Luontosi -hetkessä liikut rauhallisesti luonnon helmassa ja voit löytää luonnon voiman liikkeen ja aistien avulla. Hetki vie sinut kivisiä polkuja pitkin Pirunvuoren huipulle näköalapaikalle. Kesto 2,5 t.

Metsähetkien hinnat vaihtelevat 28 - 40 €/hlö ja ryhmien minimihinnat vaihtelevat 280 – 480 € välillä. Kysy tarjous ja räätälöimme ryhmällesi sopivan virkistyspäivän!