Peikkokirja Kadonnut ilo

Metsäpolut vievät peikkoja syvälle metsään heidän etsiessään tietä metsänneitojen kylään. Syksyinen metsä paljastaa peikoille salaisuuksiaan metsän elämästä. Matka metsänneitojen kylään ei ole helppo. Peikot joutuvat vaaroihin, joita he eivät osaa aavistaakaan.

Matkallaan peikot törmäävät metsän eläimiin ja myyttisiin olentoihin, jotka auttavat peikkoja arvoituksen ratkaisemisessa. Peikot haluavat auttaa Sinipiikaa, mutta ilon etsiminen osoittautuu vaikeaksi tehtäväksi.

Hiidenkylässä on aamu valkenemassa, lähde seikkailemaan peikkojen mukaan ja ratkaisemaan yhdessä heidän kanssaan arvoitusta, josta koko metsän väki puhuu.

Kirjassa seikkaillaan peikkojen mukana metsässä ja pohditaan ilon merkitystä. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Sastamalan Pirunvuorelle ja kirja sisältää paikallisia muinaistaruja. Kirjassa on lisäksi runoja, lauluja, luonto-opetusta sekä jokamiehenoikeuksia. Kirja on tarkoitettu lähinnä ala-aste-ikäisille, mutta toimii myös lastenkirjana aikuisille.

Kirjan voi ostaa Peikkovuorelta, tilata viereisellä lomakkeella tai ostaa Tyrvään Kirjakaupasta tai Suomalaisen kirjan museosta Pukstaavista Sastamalasta.

Peikkovuorelta löytyy myös ihania peikkotuotteita, tule tutustumaan!

Tilaa Kadonnut ilo -kirja

Tilaa uutuuskirja helposti nettisivuiltamme! Kirjan tarinassa pohditaan ilon merkitystä elämässä ja seikkaillaan peikkojen mukana metsässä. Kirjan hinta 20 € sisältäen postikulut. Hinta sis. alv 10%. Saat tilauksen jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi.
Toimitus tapahtuu 3 päivän sisällä, siitä kun maksusi on kirjautunut.